Gloria Chico


 

Llicenciada en Psicologia des del 1998, Màster en Psicologia Clínica al 2000 i graduada en Neuropsicologia Clínica al 2001. Espertesa en Neuropsicologia reconeguda pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

En 1998 comença a treballar com a Psicòloga al Servei de Neurologia de l’Hospital de la Mútua de Terrassa (HMT) i a l’AVAN (associació per trastorns neurològics). Al 2007 comença a treballar al Consorci Sanitari de Terrassa (CST) on desenvolupa el seu treball com a experta en diagnòstic i intervenció cognitiva en pacients amb deteriorament cognitiu.

És neuropsicòloga de la Unitat de Diagnòstic de Demència del CST i d’un dels Hospitals de Dia del CST. En aquest últim ha estat desenvolupant i cooperant en diferents estudis focalitzats en rehabilitació cognitiva, teràpia d’ordinador pel deteriorament cognitiu, activitat física en pacients amb demència, factors pronòstics del benefici de l’entrenament cognitiu, activitat monitorada amb un GPS portàtil en pacients amb Deteriorament Cognitiu Lleu (DCL), efectes de l’estimulació cognitiva en DCL i en demència lleu, efecte diferencial en l’estimulació cognitiva de la memòria i en l’estudi dels processos subjacents de la informació emocional.