El nostre equip

Consorci Sanitari de Terrassa

 

Maite Garolera

Investigadora Principal
Directora de la Unitat de Cognició i Investigació Clínica del Cervell del Consorci Sanitari de Terrassa (Barcelona-Espanya).
Llegir més.

Olga Gelonch

Llincenciada en Psicologia des de el 1994, Màster en Psicologia & Envelliment al 1997, Màster en Neuropsicologia Clínica a l’any 2000, Diploma d’Estudis Avançats (Estudis de Doctorat) al 2010 i estudiant Doctorant en 2013-2015.
Llegir més.

Noemí Cerulla

Llicenciada en Psicologia des de el 1998, Màster en Psicologia Clínica a l’any 2000 i Màster en Neuropsicologia Clínica al 2005. Experta en Neuropsicologia reconeguda pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (certificat professional).
Llegir més.

Gloria Chico

Llicenciada en Psicologia des del 1998, Màster en Psicologia Clínica a l’any 2000 i Graduada en Neuropsicologia Clínica al 2001. Expertesa en Neuropsicologia reconeguda pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.
Llegir més.

Mar Peretó

Llicenciada en Psicologia el 2014 per la Universitat de València. Màster en Neuropsicologia, Diagnòstic i Rehabilitació entre 2014 i 2016. Experta en Neuropsicologia reconeguda pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (certificat professional). Actualment és estudiant de doctorat en Psiquiatria per la UAB. Des de novembre de 2016 col·labora a la Unitat de Recerca Clínica del Cervell i Cognició del Consorci Sanitari de Terrassa.

María Quintana

Doctorat en Neuropsicologia a l’any 2010. Màster en Neuropsicologia Clínica al 2006. Expertesa en Neuropsicologia reconeguda pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya al 2008 (certificat professional).
Llegir més.

 

Marta Vancells

Diplomada en Nutrició i Dietètica Humana des de 2007 per la Universitat Blanquerna i Llicenciada en Psicologia des de 2012 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Neuropsicologia, Diagnòstic i Rehabilitació entre 2014 i 2016. Experta en Neuropsicologia pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (certificat professional). Actualment treballant com a psicòloga a l’Associació Neurològica Baix Montseny (Sant Celoni), a la Residència Rumy (Sant Antoni de Vilamajor) i com a investigadora a la Unitat de Recerca del Cervell, Cognició i Conducta del Consorci Sanitari de Terrassa.

Natalia Cuenca

Graduada en Psicologia a l’any 2014, Màster en Neuropsicologia Clínica al 2016. Expertesa en Neuropsicologia pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (2016).

Neus Cano

Graduada en Psicologia el 2014 per la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Màster de Neuropsicologia i Neurologia de la Conducta de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) entre 2016 i 2018. Ha realitzat el pràcticum del Grau en Psicologia a la Unitat d’Aguts de l’Hospital de Sant Boi (2014). Des de setembre de 2018 està treballant a la Unitat de Recerca Clínica del Cervell i Cognició del Consorci Sanitari de Terrassa.

 

Universitat de Barcelona

 

Petia Radeva

Matemàtiques Aplicades a la Universitat de Sofia, Bulgaria. Doctorat en Visió per Ordinador a la UAB. Directora del Grup Consolidat de Visió per Ordinador a la Universitat de Barcelona (CVUB) i directora del Laboratori d’Imatges Médiques del centre de Visió per Ordinador.
Llegir més.

Gabriel de Oliveira

Candidat PhD sota la supervisió de la Dra. Petia Radeva i Profesor associat a la Universitat de Barcelona. Estic interessat en l’aprenentatge de Màquines i visió per Ordinador.

Maedeh Aghaei

Candidat PhD a la Universitat de Barcelona sota la supervisió de la Dra. Petia Radeva i Dra. Mariella Dimiccoli. Intel·ligència artificial, Visió per Ordinador, i aprenentatge de Màquines.

Mariella Dimiccoli

Beatriu de Pinós company (Marie-Curie COFUND acció) al Centre de Visió per Ordinador i Professor d’Ensenyament a la Universitat de Barcelona.

Mireia Ribera

Mireia Ribera es una PhD profesora associada a la Universitat de Barcelona, del Departament de Matemàtiques i Informàtica, especialitzada en accesibilitat i usabilitat. Ha treballat en l’adaptació dels recursos d’aprenentatge per als estudiants amb necessitats especials, en l’avaluació sobre com integrar l’accesibilitat en el flux de treball de la cadena de creació de contingut per artícles acadèmics, pàgines web, i ara per a desenvolupaments de programes. Li agrada humanitzar la tecnología i fer-la pràctica per aquells que més la necessiten.

 

Associació Vallés Amics de la Neurologia (AVAN)

 

Sílvia Ramos

Llicenciada en Psicologia (1998), Màster en Psicologia Clínica a 2000 i Màster en Neuropsicologia Clínica a 2005. Expert en Neuropsicologia reconegut pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (certificat professional). El 1998 comença a treballar com a psicòleg en el Servei de Neurologia de l’Hospital Mútua de Terrassa (HMT). En 2000 comença a treballar a la Fundació AVAN (Associació per als trastorns neurològics), on desenvolupa el seu treball com a expert en intervenció cognitiva en pacients amb trastorns neurològics, fer l’avaluació neuropsicològica, porta a terme diverses famílies suppport i com a coordinador tècnic

 

Paula Lafarga

Llicenciada en Psicologia desde el 2013. Postgrau de neurociències al 2014, Màster en Neuropsicologia i Neurologia de la Conducta al 2016. Al 2014 comença un periòde de pràctiques en el servei de Neurologia de l’Hospital del Mar durant un any i mig, i a l’AVAN (associació per trastorns neurològics), durant 5 mesos, on comença a col·laborar a la Unitat de Recerca Clínica del Cervell i Cognició del Concorci Sanitari de Terrassa (Barcelona-Espanya).

Contacti amb el nostre equip

Si vol contactar amb l’equip de Rememory o realitzar qualsevol consulta, pot enviar un missatge des de la pàgina de contacte
Enviar missatge